Voorwaarden

 

Contact    

 

Das leuk om te geven is een online-winkel, d.w.z. een winkel op internet zonder daadwerkelijke vestigingsplaats. Wij zijn bereikbaar per email.

 

Claudia van den Brekel

Sas van Gentstraat 13

Tilburg

KvK nr: 17220259

BTW nr: NL152357543B01

 

Ons email adres is:

info@dasleukomtegeven.nl

 

 Das leuk om te geven op goudengids.nl

 

Overeenkomst    

 

Er is sprake van een wettelijke overeenkomst als de koper (klant) opdracht heeft gegeven aan "das leuk om te geven", door het versturen van een email waarbij een bestelling is gedaan. Van de koper wordt geacht op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden van "das leuk om te geven".

"Das leuk om te geven"  behoudt zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden als de voorwaarden niet in acht worden genomen.

 

Zo snel mogelijk wordt uw bestelling per email bevestigd samen met de verzendkosten en betaalgegevens.

TNT Post Tarievenwijzer

Brievenbuspost
Binnenland

Brieven, drukwerken,
kaarten

 

Tarieven per

01-01-16

 

Gewicht

EUR

 

0-20 g.

0,73

 

20-50 g.

1,46

 

50-100 g.

2,19

 

100-250 g.

2,92

 

250-2000 g.

3,65

 

 

Alle pakketjes die niet door de brievenbus passen worden als (normale verzending) pakket verstuurd via TNT-post. De garantiepost zoals deze er in 2010 was, post gegarandeerd de volgende dag aflevert, bestaat helaas niet meer. Dit betekend dat alle verzonden pakketjes niet gegarandeerd de volgende dag geleverd worden. TNT-post geeft aan 97,6% van alle verzonden pakketjes de volgende dag te kunnen leveren, zie onderstaande bericht.


De kwaliteit van TNT Post
Vandaag verstuurd, morgen bezorgd. Zes dagen per week

 

 

Uw post is bij ons in goede handen; de beste handen. Wij bieden u altijd de beste bezorgkwaliteit van Nederland. Altijd op de afgesproken dag en op het juiste adres is en blijft dan ook ons uitgangspunt. Wij blijven als enige aanbieder in Nederland 6 dagen per week post binnen 24 uur bezorgen. Daar kunt u op rekenen. De hoge bezorgkwaliteit is immers één van de zaken waarop wij ons positief onderscheiden van andere aanbieders. 
Wij bezorgen 

  • al onze post voor 99,7% op het juiste adres
  • de post van onze zakelijke klanten voor 97,6% op de afgesproken dag
  • de post uit onze brievenbussen voor 95,3% op de afgesproken dag

 

Voor speciale verzendingen zie www.TNTpost.nl  of informeer even bij mij.

 

 

Levering & Levertermijn    

 

"Das leuk om te geven" draagt zorg voor een snelle en goede levering van de bestelde artikelen. Zodra uw betaling is bijgeschreven worden de artikelen klaargemaakt voor verzending. De artikelen die door de brievenbus gaan kunnen in principe elke dag verzonden worden. Artikelen die niet door de brievenbus gaan worden 2 keer per week aangeboden bij het postkantoor. Artikelen worden verzonden via TNT post. "Das leuk om te geven" kan helaas niet aansprakelijk worden gesteld voor het te laat afleveren, zoekraken en beschadigen van poststukken door TNT post. We gaan ervan uit dat poststukken binnen twee dagen bij het afleveradres worden aangeboden. Wel zullen wij voor zover mogelijk bemiddelen en zoeken naar een passende oplossing.

 

 

Prijzen    

 

De door "das leuk om te geven" gehanteerde prijzen, die bij de betreffende artikelen staan vermeld, zijn exclusief verzendkosten.  Voor elke bestelling geldt dat de betaling binnen de betalingstermijn voldaan moet zijn.

 

 

Betaling & Betalingstermijn   

 

Het totaal bedrag en de verzendkosten dienen vooraf op onze rekening te zijn bijgeschreven waarna de artikelen worden verzonden.

 

·         ING Bank Tilburg: NL97 INGB 0004 6545 65 t.n.v. C. v.d. Brekel

            onder vermelding van "das leuk om te geven" en het gewenste artikel.

 

 

De betalingstermijn bedraagt 10 werkdagen, en daarbinnen dient de betaling te zijn voldaan. Als dit niet mogelijk is kan dat besproken worden.

 

"Das leuk om te geven" stuurt een herinneringsmail na een aantal dagen als er geen betaling is ontvangen en als er geen reactie is vernomen op de bevestigingsmail. Na 2 werkdagen en zonder reactie op de herinneringsmail behoud "Das leuk om te geven" zich het recht om de overeenkomst te ontbinden. 

 

Sommige bestellingen zijn erg arbeidsintensief (bv. tractaties/theeboeketten/snoepboeketten) in grote hoeveelheden. Als er een bestelling wordt gedaan en als het binnen een week uitgevoerd moet worden wordt er 7,50 euro in rekening gebracht, spoedopdracht.

 

Als de betaling is ontvangen wordt dit aan de klant bevestigd en de bestelling klaargemaakt voor verzending.